In stilte leven

Geen enkele interpretatie kan zich erop beroemen de ‘uiteindelijke’, de ‘absolute’ interpretatie te zijn. Er blijft altijd een mogelijkheid openstaan voor andere zingeving. En juist daar ligt de verrijking die Sybe Schaaf zijn publiek biedt. De lezer krij
Beschikbaarheid:
Op voorraad

€52,50

Incl. btw

Geen enkele interpretatie kan zich erop beroemen de ‘uiteindelijke’, de ‘absolute’ interpretatie te zijn. Er blijft altijd een mogelijkheid openstaan voor andere zingeving. En juist daar ligt de verrijking die Sybe Schaaf zijn publiek biedt. De lezer krijgt de mogelijkheid aangereikt een nieuw gezichtspunt toe te voegen aan zijn eigen zingevingskader.

Schaaf kiest in dit werk het Joodse gedachtegoed als zingevingskader. Dit houdt hij zijn lezer helder voor ogen. De grammatica die hij in zijn interpretatie toepast laat hij zich op inzichtelijke wijze ontvouwen. Auteur biedt de lezer uitgebreid de mogelijkheid zijn gedachte-ontwikkeling op de voet te volgen.

Schaaf schrijft zijn lezer niets voor. Hij verplicht zijn lezer nergens toe. Zijn betoog is echter dermate helder dat het de lezer uitdaagt tot het stellen en beantwoorden van vragen. En dat is misschien wel het grootste compliment dat een schrijver toegezwaaid kan worden.

auteur: Sybe Schaaf
ISBN/EAN 978-90-72032-46-1

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
(0)